911 beoordelingen
Voeg je favoriete smaken toe en maak heerlijk gluten- en suikervrije cakes, scones, wafels, pannenkoeken en meer!
Voedingswaarden |
Met toevoegingen* | Zonder toevoegingen* | ||
Per 100 gram |
Per portie (76 g) |
Per 100 gram |
Per portie (76 g) |
|
Energie (kJ) | 1.042 | 792 | 656 | 499 |
Energie (kcal) | 249 | 189 | 157 | 119 |
Vetten (g) | 16 | 12 | 2,3 | 2,0 |
-wv. verzadigd (g) | 2,1 | 1,6 | 0,0 | 0,0 |
Koolhydraten (g) | 26 | 20 | 42 | 32 |
-wv. suikers (g) | 0,4 | 0,3 | 0,6 | 0,4 |
-wv. polyolen (g) | 17** | 13** | 28** | 21** |
Vezels (g) | 7,3 | 5,5 | 12 | 9,0 |
Eiwitten (g) | 9,9 | 7,5 | 11 | 8,0 |
Zout (g) | 1,30 | 0,99 | 2,15 | 2,00 |
1. Verwarm de oven voor op 175°C.
2. Schenk de inhoud van de verpakking in een kom en voeg hier 4 eieren, 150 ml water en 100 ml olie aan toe
3. Klop het beslag tot een gladde mix en voeg tussentijds eventueel een aroma aan de mix toe.
5. Schenk de mix in een een ingevette en bekleed metalen of siliconen vorm naar keuze.
6 .Bak de cakemix gedurende 35 minuten op 175°C.
Let op: de baktijd kan per oven verschillen. Prik daarom altijd eerst met een houten stokje in de cake voordat je deze uit de oven haalt. Indien de cake aan het stokje blijft kleven, bak de cake dan langer af totdat de mix niet meer aan het stokje blijft kleven.
Bij Sukrin streven we ernaar om iedereen te helpen aan een gezonde levensstijl door producten aan te bieden die je gemakkelijk kunt gebruiken binnen jouw dagelijkse leven. Volg je een bepaald dieet, zoals een koolhydraatararm-, glutenvrij-, of een suikervrijdieet? Dan passen onze producten hier ook perfect tussen. Veel van onze producten zijn gemaakt van de natuurlijke polyol genaamd erythritol, dat geen energie levert voor het lichaam en waarmee je dus geen calorieën binnenkrijgt. Hierdoor zijn veel van onze producten ook veilig te gebruiken voor diabetici. Met Sukrin maak je lekker eten gezonder!
✔ Beoordeeld met een 9.1 gemiddeld
✔ Voor 22:00 besteld, morgen in huis
✔ Gratis verzending vanaf €40
✔ Niet tevreden? Ruilen mag altijd