Ook zo dol op chocolade? Onze ambassadeur Anne van Annabella’s heeft deze heerlijke suikervrije chocoladetaart gemaakt! Bij deze chocolade taart wordt er gebruik gemaakt van de Sukrin Bakmix als basis. Deze bakmix bevat helemaal geen suikers! Ideaal om jouw favoriete chocolade cake of taart mee te maken dus.
Vet de springvormen (12 cm) in met roomboter of olie
Voeg deSukrin Bakmix in een grote kom en voeg 30 gram cacaopoeder, 45 gram Sukrin Gold, 150 ml water, 4 eieren en 100 ml olie (bijv. zonnebloemolie) toe. Mix dit met een garde goed door
Verdeel het mengsel over de 2 bakvormen
Bak de chocoladecake gaar in 20 tot 25 minuten en laat vervolgens geheel afkoelen
Maak de botercrème door in een ruime kom de ongezouten roomboter luchtig te kloppen. Doe dit ongeveer 10 minuten, totdat de boter geheel wit kleurt
Voeg lepel voor lepel de Sukrin Icing toe en blijf goed mixen
Voeg als laatste de cacaopoeder toe en mix nog eens voor 2 minuten op de hoogste stand
Snijd allebei de cakes door midden zodat je 4 lagen krijgt
Vul een spuitzak met de botercrème en maak toefjes tussen de lagen in
Top eventueel af met suikervrije chocolade saus en vers fruit naar keuze (let op, na toevoeging van fruit is de cake niet meer suikervrij)