Ga terug
chocolade biscuits

Chocolade biscuits light & proteïne rijk!

Recept afdrukken
Knapperig en zacht tegelijk. Je gelooft bijna niet dat deze hemelse biscuits zo light zijn. Ze bevatten daarnaast ook nog eens extra proteïne. De koekjes zijn namelijk gemaakt met proteïne poeder en eiwitrijk ontvet sesammeel.
Gang Tussendoortje
Trefwoord glutenvrije chocolade biscuits, light chocolade biscuits, suikervrije chocolade biscuits
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 13 minuten
Totale tijd 18 minuten
Porties 10 koekjes
calorieën 62
Auteur Sukrin

Ingrediënten

Instructies

  • Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Verwarm je oven voor op 175°C.
  • Mix de Sukrin Gold, Sukrin+, de cacao met de Sukrin sesammeel en het proteïne poeder.
  • Smelt je boter maar zorg dat deze niet te heet is. Voeg toe aan de droge mix.
  • Voeg nu de Sukrin Gold Siroop, het ei en het vanille extract toe. Mix tot je een glad en egaal beslag hebt.
  • Maak balletjes van het deeg, leg deze op je bakplaat en druk plat.
  • Bak zo'n 13 minuten in een voorverwarmde oven. Blijf goed opletten dat de biscuits niet te bruin worden.
  • Laat afkoelen op een rek, dit zorgt ervoor dat ze lekker knapperig worden!