Ga terug
glutenvrije muffins banaan

Muffins banaan

Recept afdrukken
Deze muffins zitten vol met vezels en weinig koolhydraten door het Sukrin Kokosmeel. Deze overheerlijke muffins kun je zelfs als ontbijt eten!
Gang Ontbijt, Tussendoortje
Keuken Amerikaans
Trefwoord bananen muffins, suikervrije muffins banaan
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 25 minuten
Totale tijd 40 minuten
Porties 6 muffins
calorieën 163
Auteur Sukrin

Ingrediënten

  • 2 rijpe bananen, geprakt
  • 2 eieren
  • 1 tl vanille extract
  • 70 ml kokosolie (of ghee), gesmolten
  • 1 el Sukrin Gold
  • 40 gram Sukrin Kokosmeel
  • 1/2 tl bakpoeder
  • 1/4 tl zeezout
  • 1/4 tl kaneel

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 190°C.
  • Pak een muffin dienblad met 12 gaten en plaats in 6 of 7 gaatjes een cupcake bakpapiertje.
  • Smelt de kokosolie en laat iets afkoelen. Prak de bananen helemaal fijn en meng het met de rest van de ingrediënten met een staafmixer totdat het goed gemixt is.
  • Verdeel het mengsel over de 6 of 7 cupcake papiertjes. Zet het dienblad met muffinbeslag in het midden van de oven en bak ongeveer 20 minute.
  • Laat de muffins goed afkoelen op een tray en smullen maar!