Suikervrije sticky stroopwafels
Recept afdrukken
Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: suikervrije stroopwafels. Door traditionele meel te vervangen met Sukrin Amandelmeel en Kokosmeel bevatten de wafels weinig koolhydraten en door stroop te vervangen met Sukrin FiberSirup is het ook nog een suikervrij!
Gang Tussendoortje
Keuken Nederlands
Trefwoord glutenvrije stroopwafels, suikervrije stroopwafels
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
Porties 4 stroopwafels
calorieën 114
Auteur Sukrin
150 gram Sukrin Amandelmeel 50 gram Sukrin Kokosmeel 35 gram gesmolten roomboter 60 ml ongezoete amandelmelk 1 ei 50 gram Sukrin Gold 3 tl koekkruiden 1/2 tl bakpoeder Sukrin FiberSirup Gold
Meng alle ingrediënten behalve de Sukrin FiberSirup en maak er een mengsel van.
Verdeel het stevige mengsel in acht bolletjes.
Verwarm het niepertjesijzer.
Leg een bolletje in het midden van het ijzer en druk dicht.
Haal de wafel eruit als het goudbruin kleurt en laat afkoelen.
Herhaal dit tot de bolletjes op zijn.
Doe de Sukrin FiberSirup tussen twee koeken.