Meng in een kom de boter, Sukrin Gold en zout tot een romig mengsel. Voeg de eieren één voor één toe en mix samen met het vanille-extract tot een glad mengsel. Voeg het zelfrijzend bakmeel beetje bij beetje toe aan het beslag. Blijf mixen tot je een glad beslag hebt.
Stort het beslag in een ingevette en bebloemde bakvorm (20×20 cm).
Bak de cake in 30 – 35 minuten gaar op 175 °C (boven- en onderwarmte). Na het bakken stort je de cake op een rooster en laat hem volledig afkoelen.
Topping
Neem een kom en mix de roomkaas en de Sukrin Icing samen tot het een zacht en romig geheel is. Voeg de rasp en sap van een halve citroen toe en mix nogmaals. Voeg in een dunne straal ook de slagroom toe en mix tot er een egaal en stevig mengsel ontstaat. Zet de vulling in de koelkast zodat hij nog wat kan opstijven.
Spuit de vulling vlak voor het serveren op de porties cake en versier met blauwe bessen en verse munt blaadjes.