Kok Agnes probeerde onze producten uit en maakte koolhydraatarme brownies met onze melkchocolade, Sukrin Gold en amandelmeel. Deze koolhydraatarme brownies zijn ook nog eens caloriearm en glutenvrij! Ook bevatten ze een bron van eiwit en zijn ze suikerarm.
Smelt de boter en chocolade au bain marie. Doe de boter in een pannetje en doe daar de chocolade bij. Zet op een klein vuurtje. Als je wil voorkomen dat het aanbrandt, zet het vuur dan al uit wanneer de Sukrin melkchocolade nog niet helemaal gesmolten is. Het blijft door smelten als het vuur uit is. Laat het geheel afkoelen.
Klop met een handmixer de Sukrin Gold en de eieren goed door elkaar. Schenk hier het afgekoelde boter-chocolademengsel bij. Als alles goed gemengd is, spatel er dan Sukrin amandelmeel door
Schenk dit beslag in de bakvorm. Ongeveer 35 minuten, op 175 graden bakken. Check met een prikker of alles gaar is door hem er in te steken: komt de prikker er droog uit? Dan is hij gaar!
Decoreer de cake
Decoreer de cake met cacao poeder, een handjevol amandelschaafsel én verse frambozen.
Notities
Omdat je Sukrin amandelmeel hebt gebruikt, dat is glutenvrij, zal de cake minder rijzen dan bij ander meel, dus hij wordt niet heel hoog, maar wel erg lekker.