Koolhydraatarm focaccia brood
Recept afdrukken
Het lekkerste brood maak je natuurlijk helemaal zelf! En dat geldt helemaal voor focaccia! Zo kun je dit lekkere brood helemaal naar eigen smaak aanpassen en zorg je er heel gemakkelijk voor dat dit van nature koolhydraatrijke en vezelarme brood opeens een stuk gezonder, koolhydraatarmer en vezelrijker is!
Gang Lunch, Ontbijt, Tussendoortje
Keuken Italiaans
Trefwoord glutenvrij focaccia brood, koolhydraatarm focaccia brood
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 20 minuten min
Totale tijd 30 minuten min
Porties 1 rond focaccia brood
calorieën 42
Auteur Sukrin
Sukrin broodmix 1 kopje water 2 el olijfolie 20 olijven zonder pit 1/2 el gesneden rozemarijn olijfolie voor over het brood
Verwarm de oven voor op 200°C.
Bekleed een ovenrekje met bakpapier en besprenkel deze met olijfolie, zodat het brood een knapperige onderkant krijgt.
Snijd de rozemarijn fijn.
Meng de broodmix met het water en de olie. En maak er een rond plat brood van. Leg op de bakplaat.
Besprenkel met olijfolie en duw met je vinger gaatjes in het deeg.
Doe in ieder gaatje een olijf en strooi er zeezout en de gehakte rozemarijn overheen.
Bak op een rekje in de oven, zodat het brood lekker knapperig wordt van onder.